ANDA PELAWAT KE


Monday, November 24, 2008

PEMUDA FC JUARAI FUTSAL MBWP


Semalam Puteri telah menyaksikan PEMUDA FC menjuarai pertandingan Futsal Tertutup anjuran Majlis Belia Wilayah Persekutuan (MBWP) yang mana Presidennya ialah En. Norazmi Azilan. Walaupun En. Norazmi tidak dapat hadir, namun Naib Presiden MBWP iaitu En. Abdul Samat Ismail mewakili beliau selaku penganjur pertandingan tersebut. Puteri melihat semangat kesukanan yang ditunjukkan oleh PEMUDA FC sungguh mengagumkan. Sepertimana yang telah diketahui Pemuda UMNO Labuan telah diarah bermesyuarat semula pada 29hb November, namun mereka tetap tenang, dan penuh bersemangat sehingga muncul sebagai juara dalam pertandingan tersebut.

Puteri sempat merakam foto melihat aksi PEMUDA FC dalam pertandingan semalam. Selain PEMUDA FC, beberapa pasukan daripada persatuan belia juga turut menyertai pertandingan tersebut.

Keterangan gambar di atas :-

1. Rozman bersama Hj.Bashir berbincang strategi PEMUDA FC setelah tahu PEMUDA FC melangkah ke final

2. Rozman yang juga merupakan penjaga gol PEMUDA FC menunjukkan permainan yang cemerlang

3. Timbalan Pengerusi Belia Interaksi P.B.I Batu Manikar (Dom) merebut bola dengan Belia Sg. Buton (Taim)

4. Hj. Tony & saudara Samat turut memeriahkan pertandingan

5. Hj. Bashir turut serta dalam pertandingan

Tahniah kepada PEMUDA FC.... Juara Futsal Tertutup anjuran MAJLIS BELIA WILAYAH PERSEKUTUAN (MBWP). (Mungkin selepas ini ada kerjasama dengan Majlis Belia Labuan - MBL pula untuk menganjurkan pertandingan ini)...... :)

No comments: