ANDA PELAWAT KE


Saturday, January 17, 2009

JANGAN LEKA PUTERI!

Puteri UMNO diingatkan tidak leka

KUALA TERENGGANU 14 Jan. - Jentera Pergerakan Puteri UMNO diingatkan supaya tidak leka dengan suasana 'tenang' kempen Pilihan Raya Kecil Kuala Terengganu, sebaliknya menggiatkan usaha merayu undi bagi memastikan kemenangan Barisan Nasional (BN), 17 Januari ini.

Ketuanya, Datuk Noraini Ahmad berkata, walaupun kempen di Kuala Terengganu agak tenang berbanding di Permatang Pauh, tidak bermakna Puteri UMNO boleh mengambil sikap sambil lewa.

''Sehingga kini semua arahan dan koordinasi kerja dipatuhi. Komitmen ini perlu diteruskan sehingga hari pengundian," ujarnya.

Beliau yang juga Timbalan Menteri Sumber Manusia berkata demikian selepas merasmikan Seminar Latihan Untuk Perusahaan Kecil dan Sederhana (PKS) di sini hari ini.

Beliau sekali lagi mengingatkan calon yang akan bertanding pada pemilihan parti Mac ini supaya tidak menjadikan tempoh kempen ini sebagai landasan untuk menonjolkan diri.

Katanya, kedatangan mereka ke Kuala Terengganu adalah untuk membantu jentera parti memastikan kemenangan berpihak kepada BN.

(Sumber : http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2009&dt=0115&pub=utusan_malaysia&sec=Politik&pg=po_08.htm&arc=hive)

No comments: