ANDA PELAWAT KE


Friday, March 6, 2009

KEMPEN...JANGAN TAK KEMPEN!!..

Pemilihan bagi sayap Puteri UMNO Malaysia semakin hampir. Kalau dihitung daripada hari ini, hanya tinggal kurang daripada 20 hari saja lagi. Kempen pun semakin panas dan hangat...!!!

Bagi Puteri Labuan, keempat-empat calon teratas ini mempunyai kelebihannya tersendiri. Mereka berempat inilah yang bertanggungjawab ketika sayap Puteri UMNO ini dalam status penaja lagi. Keempat-empat mereka inilah yang bekerja kuat semasa penubuhan Puteri 8 tahun lalu. Namun begitu, Puteri Labuan sudah bersedia menghadapi pemilihan tersebut. Apa yang penting bagi Puteri Labuan ialah masa depan Puteri UMNO sendiri. Bukan saja di peringkat Bahagian mahupun Negeri, tetapi juga untuk faedah dan kebaikan Puteri di peringkat Nasional keseluruhannya. Puteri Labuan mengharapkan sesiapa juga calon yang menang nanti, tidak akan mensia-siakan ahli-ahli Puteri di peringkat akar umbi....dan yang penting jangan pula janji tinggal janji saja. Puteri melihat persahabatan 4 calon ini sangat erat, dan perlu dicontohi ahli-ahli Puteri. Pastinya kepimpinan Puteri kali ini akan menjadikan Puteri UMNO lebih berjaya dan cemerlang serta akan terus meninggikan lagi martabat UMNO.

Kepada semua calon diucapkan SEMOGA BERJAYA dan teruskan perjuangan kita untuk agama, bangsa dan negara yang kita cintai ini.

GOOD LUCK!

No comments: